eBookers Vliegtickets

Let op : 17 mei 2016 sloegen ebookers.be en expedia.be de handen ineen met als doel je nog een ruimere keuze aan wereldwijde hotels, vluchten, pakketten, huurautoʼs en activiteiten te kunnen bieden! 

U kunt dus niet meer boeken via eBookers, de gezamelijke website is : expedia.be

Goedkope vliegtickets en reizen kunnen op eenvoudige wijze worden bekeken en geboekt bij eBookers.be. Op de website van deze grote Europese reisorganisatie kan de klant bestemming en data aangeven, waarna de beschikbare vliegtickets overzichtelijk worden weergegeven.

De klant ziet direct de verschillende luchtvaartmaatschappijen in een tabel verschijnen en kan vaak kiezen tussen rechtstreekse vluchten en vluchten met tussenstops.

eBookers voor het goedkoopste tarief vliegtickets met de Tarief Tracker

ebookersEen handig hulpmiddel op de website van eBookers is de Tarief Tracker. Dit is een grafiek die de fluctuerende prijzen van vliegtickets duidelijk aangeeft. De grafiek wordt automatisch aangemaakt nadat de klant maand, vertrekplaats, bestemming en luchtvaartmaatschappij heeft ingevuld.

De Tarief Tracker kan goed worden gebruikt door reizigers die hun reis data nog niet hebben vastgelegd en graag willen uitzoeken in welke periode zij zo voordelig mogelijk kunnen reizen.

Klik hier om naar de website te gaan

eBookers vliegtickets, hotels en autohuur

Omdat eBookers een volwaardig reisbureau is, is het mogelijk om bepaalde verzekeringen af te sluiten tijdens een boeking. Dit is handig voor reizigers die alles het liefst in één keer willen regelen. Deze reizigers zouden ook er ook voor kunnen kiezen om een pakketreis te boeken bij eBookers. Bij een pakketreis worden vlucht, hotel en eventueel auto samen gereserveerd. Vaak wordt de totaalprijs hierdoor goedkoper dan wanneer de klant alle onderdelen los van elkaar zou boeken.

Op de website zijn regelmatig aanbiedingen te vinden. Bepaalde pakketten en hotels zijn dan tijdelijk zeer gunstig geprijsd. Klanten met vragen kunnen zoeken door de zeer informatieve Klantenservice sectie van de website.

Hier worden veel gestelde vragen over handbagage, reisdocumenten en overige reis-gerelateerde zaken uitgebreid beantwoord. Het reisbureau heeft ook een telefonische klantenservice die onduidelijkheden graag opheldert en kan assisteren met boekingen.

Summary
Review Date
Reviewed Item
eBookers
Author Rating
41star1star1star1stargray
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail