Expedia Vliegtickets

Expedia is het grootste online reisbureau ter wereld. Bijzonder is dat Expedia.be geen toeslagen of annuleringskosten berekent. Dit maakt het boeken bij deze aanbieder direct een stuk aantrekkelijker. Bovendien geldt onder bepaalde voorwaarden de Prijsgarantie.

Deze garantie is geldig voor sommige boekingen en houdt in dat klanten die dezelfde reis binnen 48 uur elders terugvinden voor een lagere prijs, het verschil van Expedia.be terug kunnen krijgen.

Expedia Vliegtickets online boeken

Expedia.be VliegticketsHet voordelige reisbureau heeft een zeer gebruiksvriendelijke website waarop gemakkelijk overzichten kunnen worden bekeken van diverse vluchten, hotels, auto’s en activiteiten. Vluchten zijn op simpele wijze met elkaar te vergelijken.

Vinkt de klant zijn of haar voorkeuren aan, zoals een al dan niet rechtstreekse vlucht, dan wordt het schema direct gefilterd. Klanten kunnen bovendien onpartijdige hotelbeoordelingen bekijken, zodat zij meer kunnen uitvinden over hotels die hen leuk lijken alvorens over te gaan tot een boeking.

Bij Expedia kunt u ook hotels en autohuur wereldwijd boeken

Naast losse vluchten, hotels, huurauto’s en activiteiten biedt Expedia ook diverse pakketten aan, zoals vlucht + hotel en vlucht + hotel + auto. Deze pakketten zijn zeer flexibel van aard. Zo kan ook bij pakketreizen gekozen worden voor rechtstreekse vluchten of vluchten met tussenstops en mogen klanten aangeven of zij het hotel voor de gehele reis willen boeken of slechts voor een gedeelte van hun vakantie.

Betalingen kunnen op eenvoudige wijze worden gedaan tijdens het boekingsproces. Voor klanten die hulp nodig hebben bij het boeken op de website is er een klantenservice die vragen kan beantwoorden. Binnen Belgiƫ is het nummer van de klantenservice gratis.

Klik hier om naar de website van Expedia Belgie te gaan

Klik hier voor meer informatie over Expedia


Summary
Review Date
Reviewed Item
Expedia Vliegtickets
Author Rating
41star1star1star1stargray
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail