JetAirFly Vliegtickets

Jetairfly is een merk van N.V. Jetair en is de Belgische tak van TUI Travel. JetAirfly is marktleider in de Belgische toeristische sector. Het aanbod bestaat uit vakanties met het vliegtuig, autovakanties en stedentrips onder de merknamen Jetair, VIP Selection, Sunjets.be en VTB Reizen.

Jetairfly werkt op basis van een eenvoudig concept: als u uw eigen accommodatie in het buitenland heeft of als u op reis bent om zakelijke redenen, dan kunt u een vliegtuigticket of een huurauto boeken voor aantrekkelijke prijzen.

Jetairfly Vliegtickets Online Boeken

Jetairfly biedt ook een aantal extra optionele diensten zoals een annuleringsverzekering wat men kan af sluiten of een reis-en bijstandsverzekering. Het is dus niet nodig om dat via een andere verzekeraar te regelen. In Belgiƫ zijn een aantal extra voordelige formules, zoals het transport naar de luchthaven, het parkeren bij de luchthaven en overnachten bij de luchthaven.

Boeken bij JetAirfly is mogelijk via internet wat het makkelijkst en snelst is. Handig bij last-minute vluchten. U kunt ook online betalen. JetAirfly is een luchtvaartmaatschappij met een Belgische licentie (AOC) en heeft een vloot van 16 vliegtuigen in Brussel, Luik, Oostende en Charleroi: het type Boeing 767 en Boeing 737.

JetAirfly biedt U extra service

Jetairfly heeft de ambitie om de beste service en kwaliteit te leveren. Belgische stewards en stewardessen verwelkomen u aan boord van het vliegtuig in drie verschillende talen. Dat maakt het zo aantrekkelijk voor Belgische reizigers. De stewards spreken Nederlands, Frans en Engels en zorgen voor u tijdens de vlucht. Zij serveren u maaltijden, kinderen worden verwend met heerlijke kindermaaltijden.

Niet-alcoholische dranken zijn inbegrepen in de prijs van uw maaltijd. Alcoholische dranken zijn verkrijgbaar tegen betaling. En alle vliegtuigen hebben videoschermen voor in-flight entertainment, zodat u zich geen moment verveelt tijdens uw reis.

Klik hier om naar de website van Jetairfly te gaan

Summary
Review Date
Reviewed Item
Jetairfly
Author Rating
41star1star1star1stargray
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail