Thomas Cook Vliegtickets

Thomas Cook Airlines : Thomas Cook is de pionier van het georganiseerde reizen. De allereerste georganiseerde reis komt uit het jaar 1841 en was een treinreis van Leicester naar Loughborough. Zijn droom was om het reizen bereikbaar te maken voor iedereen.

Thomas Cook Airlines is onderdeel van Thomas Cook PLC, één van de grootste reisorganisaties ter wereld. Thomas Cook Airlines heeft haar hoofdkantoor in Londen, Engeland.

Thomas Cook airlines vliegtickets Online Boeken

Thomas cook airlinesWereldwijd telt het concern ongeveer dertig touroperatormerken, ruim 3.600 reisbureaus, een vloot van tachtig vliegtuigen en circa 73.000 hotelbedden. De 26.000 medewerkers verzorgen jaarlijks de vakantie van ruim dertien miljoen gasten. Thomas Cook is het oudste reisbureau ter wereld en tegelijkertijd ook het best bekende merk in de reisbranche.

De strategie van Thomas Cook Vliegtickets is opgebouwd rond zijn visie om verder te gaan met het waar maken van dromen. Voor veel van de klanten zijn hun vakanties het hoogtepunt van hun jaar, een periode waar ze vaak een jaar lang hard voor gewerkt hebben. Thomas Cook Airlines wil ervoor zorgen dat de vakanties waargemaakt worden naar de zeer hoge verwachtingen van de reizigers.

Tegelijkertijd willen ze ook een uitstekende lange termijn waarde leveren aan de aandeelhouders. De strategie, die oorspronkelijk werd geformuleerd toen onze groepsorganisatie werd gevormd in 2007, is ontworpen om te leveren, en is regelmatig vernieuwd om aan veranderingen in de markt aangepast te worden. De basis van de strategie is een uitstekend team van mensen en hun gemeenschappelijke normen en waarden. Thomas Cook airlines vliegtickets zijn eenvoudig online te boeken.

Klik hier om naar Thomas Cook Airlines te gaanSummary
Review Date
Reviewed Item
Thomas Cook Vliegtickets
Author Rating
41star1star1star1stargray
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail